Хрюша повертається! Видавництво "Талант" рекомендує казку "Якось дощової днини"


Опубликовано 19 Январь 2017 в 12:25

Блог Дети в городе Одесса >  Детская литература >  Хрюша повертається! Видавництво "Талант" рекомендує казку "Якось дощової днини"


Хрюша повертається! Видавництво "Талант" рекомендує казку "Якось дощової днини"

"Якось дощової днини" — це чудова історія в малюнках про поросятко Хрюшу від видавництва "Талант".

Книжка, що повертає нас у дитинство. Бо ж створив її відомий усім нам змалку автор та ілюстратор Валерій Горбачов. Зараз він живе в Америці, книжки цього письменника перекладені багатьма мовами, вийшли друком у двадцяти країнах світу. І от тепер ця кумедна історія про Хрюшу повернулася в перекладі українською!

Книгу адресовано маленьким читачам — діткам дошкільного віку. Вона не тільки забавляє, а ще й розвиває: поки малюк рахуватиме всіх звірят, що ховалися від дощу під великим деревом, незчується, як навчиться лічити.

 

Про кого ж ця історія? Про кумедне поросятко Хрюшу, яке змокло як хлющ. Його друг — цап позичає йому змінний одяг, напуває теплим чаєм і розпитує, чому ж воно змокло.
 

Хрюша розповідає, що спершу під дерево, де він ховався від дощу, прибігло ОДНЕ спритне мишеня, а за ним ДВА дикобрази, потім ТРИ буйволи… і так до десяти.
 

Ілюстрації до книги можна роздивлятися довго-довго: можна називати звірят, вигадувати історії про пригоди кожного або ж загадки про них, вчитися помічати емоції героїв…
 

То чому ж порося мокре? Відповідь зовсім не така, яку очікують малі читачі. Щоб дізнатися, треба прочитати цю історію…

Переглянути книгу на сайті можна за посиланням.
Сторінка видавництва у Facebook
Сторінка видавництва у Вконтакті





Подпишись на еженедельную программку от "Дети в городе"


Поиск