На этой неделе БараБука рекомендует почитать фэнтези «Порох із драконових кісток»


Опубликовано 23 Сентябрь 2015 в 08:12

Блог Дети в городе Одесса >  Детская литература >  На этой неделе БараБука рекомендует почитать фэнтези «Порох із драконових кісток»


На этой неделе БараБука рекомендует почитать фэнтези «Порох із драконових кісток»

Цієї осені з’явився новий фентезійний роман для підлітків від одного з найкращих молодих вітчизняних  фантастів Володимира Арєнєва «Порох із драконових кісток». Презентації і досі тривають українськими містами, а БараБука вже встигла прочитати і рекомендує книжку всім поціновувачам вигаданих світів.

«Порох із драконових кісток» перша книжка дилогії «Сезон Кіноварі», головна героїня якої старшокласниця Марта. Дівчина та її друзі підлітки дуже сучасні й реалістичні, які живуть своїм життям на тлі одразу двох суперідей цього суспільства: драконових кісток і чогось невідомого, що загрозливо розгортається поруч, куди дорослі вплутуються свідомо або потрапляють випадково, але повертаються назавжди зміненими. 

Міське фентезі від В. Арєнєва не лише для підлітків. Розібратися з драконами, їх впливом на суспільство, усім тим, що накопичили драконові кістки – справа цікава, проте не з легких навіть для дорослих. Дуже багато запитань і мало часу на відповіді. Соціальна фантастика, антиутопія, підліткова вона чи ні, має набирати обертів саме тепер і саме в нас, і «Порох із драконових кісток» – хороший приклад-початок. Він не дасть спокою нікому, бо «Сезон Кіноварі» вже триває…

Про інші книжки Володимира Арєнєва: «Душниця» та «Бісова душа, або Заклятий скарб» читайте на http://www.barabooka.com.ua.





Подпишись на еженедельную программку от "Дети в городе"


Поиск