Книжки про новорічні пригоди від видавництва "Час майстрів"


Опубликовано 29 Декабрь 2016 в 11:01

Блог Дети в городе Одесса >  Детская литература >  Книжки про новорічні пригоди від видавництва "Час майстрів"


Книжки про новорічні пригоди від видавництва "Час майстрів"

У дитинстві ми всі вірили у чари та магію Нового Року, з нетерпінням чекали цього дня та моменту, коли відкриємо подарунок, а там… те, про що завжди мріяли. А тепер уявіть, яку радість, щастя та захват відчуває ваша дитина від очікування казки, подарунків та Діда Мороза. 

Втілити казку в життя, створити магічну атмосферу Нового Року та Різдва для вашої дитини допоможе рекомендація від видавництва "Час майстрів". Прочитайте діткам книжки, присвячені новорічним пригодам, та пориньте у вирій фантастичних історій разом з малечею, почитайте про кумедного Діда Мороза та знову повірте у те, що в нашому світі існує магія, що десь там, на Північному Полюсі,  Дід Мороз отримує листи від маленьких мрійників і через батьків втілює усі дитячі бажання в життя. 

Видавництво пропонує декілька доступних новорічних книг, які перенесуть вас у казку. Прочитайте історії у сімейному колі, та нехай ваш дім на пару годин стане частиною світу пригод та магії! Святковий настрій гарантований!

"Божевільний Новий рік"
Чудова весела повчальна історія про те, як дівчинка Оленка змінила хід святкування Нового року з нудних посиденьок за столом на радісне свято-концерт для всього під’їзду.

 


Капітошка і Найсправжнісінький-Новий-Рік
Великий подарунковий формат. Славнозвісний Капітошка створить новорічний настрій і навчить дружбі.

 


"С Новым годом, Дед Мороз!"
Чудова російськомовна книга Валерія Роньшина, як завжди, веселить, розважає, а головне інтригує і змушує думати своїх читачів. Ця книга адресована для школярів 7-12 років, але батьків вона неодмінно зацікавить - просто ідеальна книга для самостійного і сімейного читання. 
П'ять новорічних подарунків - це п'ять дуже цікавих і незвичайних історій про Діда Мороза. Автор назвав їх казково-фантастичними, але якщо подумати, то з'являється впевненість, що тут захована істина. Пошукаємо?





Подпишись на еженедельную программку от "Дети в городе"


Поиск